Laser Leonardo: H επανάσταση στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική!

Το Laser Leonardo της Biolitec αποτελεί επιτομή στην τεχνολογία των ιατρικών laser: διευρύνει θεαματικά τις δυνατότητες των χειρουργών για ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση ευρύτατης γκάμας παθήσεων, βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα της θεραπείας και εισφέρει ουσιαστικά σε εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα και στην αποκατάσταση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Το laser Leonardo®dual αποτελεί το πιο εξελιγμένο επίτευγμα στην τεχνολογία των laser: είναι απόλυτα συμπαγές, φορητό, με πολύ μικρό όγκο και βάρος (8,5 kg), υψηλή ποιότητα κατασκευής προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες:

Διπλό μήκος κύματος: στα 980nm (ισοδύναμη απορρόφηση στο νερό και στο αίμα) και στα 1470 nm (απορρόφηση κατά κύριο λόγο στο νερό)

Ισχυρή ενέργεια (8 - 200 Watt) που καλύπτει κάθε ανάγκη για τομή, εκτομή, εξάχνωση, αιμόσταση ή πήξη σε επαφή ή σε απόσταση από τον ιστό σε ανοικτές ή ενδοσκοπικές επεμβάσεις.

Εξατομικευμένα πρωτοκόλλα θεραπείας μέσω επιλογής του κατάλληλου μείγματος ενέργειας (980nm / 1470nm), προσφέροντας για πρώτη φορά, σύμφωνα με τις ανάγκες του χειρουργού.

Απόλυτα εξειδικευμένα αναλώσιμα σετ / θεραπεία και περιφερικά εξαρτήματα που διασφαλίζουν: μικροχειρουργική ακρίβεια σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, ασφάλεια, ταχύτητα και απλότητα, βελτιστοποίηση της εμπειρίας των ασθενών, άριστα κλινικά αποτελέσματα.

Καθιστά εφικτή την ελάχιστα επεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη χειρουργική με laser για ευρύτατη γκάμα θεραπειών στη Γενική Χειρουργική - Κολοπρωκτολογία (HeLP - Hemorrhoid Laser Procedure, LHP – Laser Hemoroidoplasty, FilaC - Fistula Laser Track, Closure, SiLaC – Sinus Laser Closure, κ.α.), Φλεβολογία (ΕLVeS, Endovenous Laser Vein Therapy), Γυναικολογία (HOLA - Hysteroscopic Outpatient laser Application), Ουρολογία, κ.α.

Απόλυτος έλεγχος από εξελιγμένο λογισμικό, δισδιάστατη έγχρωμη οθόνη ελέγχου και πάνελ αφής, προσφέροντας ακρίβεια, αξιοπιστία, φιλικότητα και ευελιξία στη χρήση.

Έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διεπιστημονικές εφαρμογές και προσφέρει διόδους χαμηλού κόστους συντήρησης με μεγάλο χρονικό διάστημα ζωής του σέρβις.

Το laser Leonardo® σε συνδυασμό με μια εκτεταμένη σειρά ειδικών σετ θεραπείας της biolitec®, είναι η κύρια επιλογή κορυφαίων κέντρων laser σε όλο τον κόσμο για ελάχιστα επεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία ευρύτατης γκάμας παθήσεων.

Γιατί ονομάστηκε Leonardo;

Ο Leonardo γεννήθηκε το 1452, στο Βίντσι (Vinci), κοντά στην Φλωρεντία. Έδειξε από νωρίς ενδιαφέρον για πολλά και διαφορετικά θέματα και ένα πρόωρο ταλέντο στη ζωγραφική. Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε για πολλούς ένδοξους άνδρες της ηλικίας του: από την οικογένεια των Μεδίκων στη Φλωρεντία, τον Ludovico il Moro και τον Francesco Sforza στο Μιλάνο, για τον Louis XII και τον Francis I της Γαλλίας κ.α.

Παράλληλα με το επάγγελμά του, ασχολήθηκε με αναρίθμητα διαφορετικά πεδία. Σπούδασε φυσικές επιστήμες από πρώτο χέρι, ανακαλύπτοντας καινούρια (για την εποχή) φαινόμενα στην γεωλογία, την αστρονομία, την βοτανική, την υδραυλική κ.λ.π. Ήταν ένας παραγωγικός εφευρέτης που παρήγαγε έργα, πρότυπα και ιδέες για πολλές εφαρμογές όπως το αλεξίπτωτο, μια στολή κατάδυσης με παροχή από την επιφάνεια του νερού, διάφορα μέρη πυροβολικού, πολεμικά πλοία, ένα τάνκ, ένα υποτυπώδες ελικόπτερο, ένα ποδήλατο, κ.α.

Ο Leonardo da Vinci εργάστηκε επίσης ως μηχανικός, κυρίως για υδραυλικές και στρατιωτικές δομές και εφαρμογές. Η συνεισφορά του στην ανθρώπινη ανατομία είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς στην εποχή του η ανατομία και οι φυσικές επιστήμες γενικότερα προσεγγίζονταν με έναν αμιγώς θεωρητικό τρόπο, μελετώντας τα κείμενα των αρχαίων συγγραφέων. Ο da Vinci αντιθέτως μελέτησε το ανθρώπινο σώμα μέσω του τεμαχισμού πτωμάτων (μια απαγορευμένη πρακτική εκείνη την περίοδο) και παρήγαγε εικονογραφήσεις των διάφορων εξοπλισμών που είχαν χρησιμοποιηθεί στα κείμενα ανατομίας μέχρι προσφάτως.

Λόγω του αξιοσημείωτου εκλεκτικισμού του, ο Leonardo da Vinci θεωρείται παγκοσμίως ως η επιτομή της καθολικής ιδιοφυΐας.

Σχετικά με την Biolitec:

Η Biolitec είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών θεραπειών με laser. Το ενδοφλεβικό σύστημα ELVeS Radial® είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σύστημα για τη θεραπεία των φλεβικών κιρσών, οι καινοτομικές θεραπείες HeLP®, LHP®, FiLaC®, SiLaC® άλλαξαν οριστικά τη θεραπεία των περιπρωκτικών παθήσεων (αιμορροΐδων, συριγγίων, κύστης κόκκυγα, κ.α.), το σύστημα LIFE® (Laser Induced Flow Enhancement) κατέστησε εφικτή, απόλυτα αναίμακτη και ασφαλή τη θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη, ενώ το σύστημα HOLA® (Hysteroscopic Outpatient Laser Applications) ανοίγει νέους ορίζοντες για τη σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων.

Τα προϊόντα της biolitec αντιπροσωπεύονται και διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Endotech Ιατρική Τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Endotech Ιατρική Τεχνολογία Μ.Ε.Π.Ε.

Λεωφ. Αμαρουσίου 5, Λυκόβρυση,

TK: 14123, Αθήνα
Τηλ.: 210 2852400
Fax : 210 2852693
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το